• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea Asociația Centrul Armonia

Suntem orientați spre viitor și generăm schimbare cu efecte pozitive pe termen lung. Considerăm că o societate educată creează oportunități pentru dezvoltarea și valorificarea potențialului personal, integrarea socială cu impact pozitiv în comunitate și dialog constructiv.

Voluntariat în Asociația Centrul Armonia

Voluntarii Asociației Centrul Armonia sunt oameni pasionați care oferă din timpul lor în scopul îmbunătățirii vieții și dezvoltării sănătoase a elevilor cu posibilități financiare reduse. În mediul prielnic de creștere construit de noi, voluntarii susțin ateliere formale (meditații), ateliere non-formale sau sesiuni de consiliere psihologică, în funcție de specializarea și dorința de implicare.

Despre Asociația Centrul Armonia

Asociația Centrul Armonia este o organizație non-profit care activează în domeniile: educație, social și sănătate. Prin acțiunile noastre, susținem copiii și tinerii fără posibilități pentru a urma un parcurs educațional, prin meditații, ateliere științe distractive, ateliere de dezvoltare personală, consiliere psihologică și vocațională, ateliere de kinetoterapie, nutriție și stil de viață sănătos și training-uri pentru cadre didactice și părinți. De asemenea, îi sprijinim cu resurse educaționale, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente de bază. Ajută-i și tu. Pentru tine. Pentru ei. Pentru viitor. Donează pentru ceea ce contează.

Impact produs de Asociația Centrul Armonia

De la începutul înfiintării asociației au fost derulate campanii de oferirea de suport elevilor pentru menținerea în procesul educațional și reducerea fenomenului de abandon școlar prin activități formale de pregătire suplimentară la materiile principale (meditații) și activități non-formale (ateliere dezvoltare personală, orientare vocațională) și campanii de îmbunătățire a sănătății mentale a elevilor cu vârste cuprinse între 10-19 ani prin oferirea sesiunilor individuale de consiliere psihologică, consiliere vocațională și a atelierelor psihoeducative de grup despre depresie, anxietate, dependențe, tehnici de învățare, dezvoltarea unui stil de viață sănătos (alimentație și sport).

Beneficiarii Asociația Centrul Armonia

Beneficiarii noștri sunt, în principal, elevii din medii defavorizate sau familii cu posibilități reduse.

Cuvânt din partea fondatorului

Consider ca schimbarea începe de la fiecare dintre noi și orice mic aport înseamnă foarte mult pentru adulții de mâine. Tocmai pentru că am văzut din proprie experiență ce schimbare poate aduce un singur om, am decis că vreau să devin persoana de care am avut și eu atât de multă nevoie la un moment dat. După ce câțiva ani am desfășurat campanii gratuite fără un suport juridic, mă bucur că proiectul meu de suflet dobândește un contur tot mai clar și sper ca în felul acesta să aibă un impact semnificativ în societate, în special în rândul tinerilor, generând relații bazate pe ascultare activă și respect reciproc.

Alexandra Militaru
Activă din 5 iulie 2022
Conținut administrat de către
Alexandra Militaru
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației Asociația Centrul Armonia
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze