Învățăm Împreună

Proiectul desfășurat de Asociația Centrul Armonia cu sprijinul tinerilor voluntari asigură suport elevilor de gimnaziu provenind din categorii vulnerabile pentru menținerea în procesul educațional prin activități formale de pregătire suplimentară la materiile principale și activități non-formale (ateliere de dezvoltare personală, consiliere vocațională, etc.).

Proiect înscris de
Asociația Centrul Armonia
Bucuresti, Calarasi, Ilfov, Prahova
170 vizualizari
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și,
prin fiecare achiziție* pe care o faci online**,
o sa donezi proiectului Învățăm Împreună
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu este necesară plata cu cardul !!! Nu te costă nimic în plus

Obiective și promisiunea de valoare

Urmărim prevenirea și reducerea fenomenului de părăsire timpurie a școlii, a abandonului școlar și promovarea accesului la învățământul formal și non-formal. Ne propunem înlăturarea obstacolelor care împiedică continuarea parcursului educațional și transformarea mediului școlar astfel încât să atragă și să mențină elevul în procesul educațional.

Unde se vor duce donațiile?

Donațiile vor fi utilizate pentru achiziționarea materialelor didactice, materialelor de suport, rechizite și alte lucruri educaționale necesare, precum și în organizarea acestora.

Beneficiarii direcți și indirecți

Beneficiarii proiectului sunt elevi silitori care doresc să învețe, dar au o situație materială care nu le permite sau le îngreunează continuarea parcursului educațional. Pentru mulți copii din familii fără posibilități continuarea studiilor rămâne la stadiul de dorință în lipsa suportului și sprijinului specializat. Copii care stau mai mult cu bunicii, în lipsa părinților plecați la muncă departe sau chiar decedați, copii care preiau îngrijirea frațiilor mai mici sau cu alte situații speciale au nevoie de îndrumare și încurajare pentru a reuși să dezvolte o perspectivă pozitivă a vieții.

Conținutul acestei pagini
este administrat de către
Militaru Alexandra
Proiect publicat pe 5 iulie 2022