• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea Asociatia Culturala Flower Power

Misiunea ACFP este de a crea proiecte și programe care să susțină activitățile tinerilor artiști și comunicarea reală dintre aceștia și celelalte instituții și entități care pot contribui la dezvoltarea și derularea proiectelor lor, precum și implicarea lor în diverse domenii: educație, organizare de evenimente, formare profesională, formulare de politici culturale adaptate contextului cultural internațional.

Voluntariat în Asociatia Culturala Flower Power

Voluntarii nostri au fost tineri, absolventi de cursuri liceale sau universitare care nu aveau experienta practica in lucru. Alaturi de noi au invatat sa administreze proiecte, au inteles cum se lucreaza in echipa, au participat la evenimente, au putut sa practice si sa aplice cunostintele teoretice dobandite. Pe de alta parte, am implicat in proiecte oameni cu experienta care au descoperit un alt mod de lucru decat cel de angajat, acela de om liber care propune idei si le duce la indeplinire. Au descoperit noutati tehnologice, s-au acomodat cu modalitatile de comunicare on-line, au avut parte de comunicare si relaxare, dar si de rezultate care le-au adus satisfactie. Nu suntem bogati, dar am avut intotdeauna grija sa rasplatim eforturile depuse in echipa noastra in cele mai creative moduri. Am aplicat la diverse finantari ale autoritatilor locale si centrale pentru a ne putea remunera echipa si pentru a asigura costurile materialelor si al serviciilor necesare proiectelor noastre. Am cautat idei si le-am si primit cu bucurie pe cele pe care ni le-au propus colaboratorii, voluntarii si partenerii nostri. Suntem nerabdatori sa gasim voluntari cat mai creativi si care sa inteleaga ca un ONG este o posibilitate flexibila si creativa de lucru care nu iti garanteaza niciun castig, dar te poate sprijini sa gasesti surse de finantare prin activitati dintre cele mai interesante, placute si instructive.

Despre Asociatia Culturala Flower Power

Asociația Culturala Flower Power a organizat încă de la momentul inființării(2013), concerte, spectacole, evenimente pentru copii, tabere de teatru și film, proiecte culturale diverse, dedicate copiilor și adolescenților.

Asociația Culturală Flower Power este o asociație non-guvernamentală al cărei principal obiectiv este susținerea și promovarea tinerilor artiști și a proiectelor lor. Asociația are drept membri actori, regizori, manageri culturali, profesioniști tineri și și-a propus să identifice și să aplice noi modalități de utilizare a pedagogiei din arte, în special din actorului, în educație.

Impact produs de Asociatia Culturala Flower Power

Am derulat proiecte de educatie non-formala in scoli si licee, am derulat proiectul ”Cultura Alternativa”(www.statutulartistului.ro) dedicat imbunatatiri statusului artistului in societatea romaneasca, tabere de creatie pentru elevi din ciclurile primare și liceeale. Am publicat manuale de educatie non-formala in domeniul artelor care au fost impartite elevilor cu care am lucrat si care sunt publicate si in variante e-book. Website-ul nostru www.miracole.info este vizitat lunar de peste 60 000 vizitatori care vor sa citeasca sfaturi pentru o viata sanatoasa, retete sanatoase si despre efectele preparatelor naturale asupra sanatatii. Realizam podcasturi care sunt descarcate si ascultate continuu pe principalele platforme de podcasturi. In 2022, am aplicat la Fondul de Viata pentru nou-nascuti al Fundatiei Vodafone Romania si am donat un aparat de radiologie mobil sectiei de neo-natologie a Spitalului Judetean Slatina, de care vor beneficia mii de nou-născuți. Tabăra de teatru si film Actorkids este frecventata anual de elevi din toata tara, iar proiectele noastre au avut sute de beneficiari, liceeni si profesori.

Beneficiarii Asociatia Culturala Flower Power

CFP consideră cultura și educația, principalele obiective ale activității sale, susținând în toate proiectele inițiate și derulate ideea că acestea sunt esențiale în rezolvarea și eliminarea problemelor sociale. Promovarea culturii și educației, încurajarea și finanțarea inițiativelor din acest domeniu susțin crearea bazei necesare pentru dezvoltarea și evoluția întregii societăți.

De aceea, ACFP participă activ, prin toate acțiunile sale, la promovarea valorilor europene la nivel local, național și internațional.
Asociația Culturală Flower Power și-a ales drept o intenție primordială promovarea valorilor și modelelor reale, într-o societate în căutare de repere.
Astfel, în activitățile derulate de membrii asociației au fost invitați să se implice artiști și profesori de notorietate națională și internațională care au acceptat să participe în calitate de mentori și formatori la educarea tinerei generații.Beneficiarii nostri sunt artistii, elevi si profesorii, proiectele noastre fiind dedicate in principal educatiei prin arte, prin implicarea artistilor in activitatile educative.

Cuvânt din partea fondatorului

Vizitati website-urile noastre, www.as-cult-flowerpower.info, www.miracole.info, www.scenariica-nfilme.online și www.actorkids.org
Veti afla despre activitatile noastre si sper ca veti alege sa ne sustineti activitatea. Suntem un ONG care este sustinut doar din sponsorizari, activitati producatoare de venituri sau membrii asociati.
Suntem apolitici, nu acceptam compromisuri si dorim doar sa ne atingem misiunea propusa. Vă mulțumim!

Anca Roxana Constantin van der Zee
 • ContactAnca Roxana Constantin van der Zee
 • Telefon/Fax +40744521906
 • Email scrie email
 • Website vezi website
 • AdresăStr. Tudor Arghezi nr.12, sector 1, Teatrul National București
 • LocalizareBucharest, Romania
Activă din 5 iulie 2022
Conținut administrat de către
Anca Roxana Constantin van der Zee
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.
La acest moment, Asociatia Culturala Flower Power nu are proiecte publicate
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației Asociatia Culturala Flower Power
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze