Fa bine eficient
Asta ne dorim sa facem
Daca decidem sa daruim catre caritate, este moral imperativ pentru noi sa ne asiguram ca acest contributii ale noastre merg cat mai departe posibil.
Oferind o sustenabilitate financiara organizatiilor care se implica si rezolva probleme in comunitatea in care traim, platim cel mai mic cost per capita pentru normalitate.
Daca am compara cuantumul taxelor achitate vs donatii lunare a sume mici si foarte mici de bani din intreaga comunitate, am putea observa unde banii nostri produc impact si schimbare.
Daca lucrezi in tehnologie, finante, crypto sau alta industrie binecuvantat cu noroc, in ultimii ani, te indemnam sa iei in considerare ideea de a redirectiona o parte din castiguri catre filantropie. Daca faci asta, fa-o public pentru a-i inspira si pe altii sa o faca!
Dar de unde sa mai scot si cei 25-50 lei,
pe care maxim mi i-as permite sa ii dau, lunar?
Primul pas este să te decizi că ești dispus și că vrei să ajuți.
- Soluția 1 - Cum poți dona constant, fără să te coste efectiv nimic în plus, față de cheltuielile tale lunare și activitatea ta obișnuită online
- Soluția 2 - "Măsurăm", în fiecare lună, impactul produs de donațiile tale asupra organizației pe care ai ales să o susții. Lunar, primești în inbox, ce se întâmplă cu organizația selectată.
- Opțional - Poți alege, oricând, să susții un alt proiect sau organizație, cu doar o singură acțiune / un singur click. Te încurajăm să citești despre toate organizațiile înscrise.
Bine.ro reprezintă singura platformă digitală din lume ce convertește traficul afiliat în donații financiare pentru organizații non-guvernamentale.
Complet transparent și gratuit*
*Pentru utilizatori și organizații
Cauze în care te poți implica
De ce contează Plătește în Bine?
pentru fondatori
Fiindca este lucrul corect de facut! Cunoastem cate organizatii sunt in imposibilitatea de finantare a unor proiecte ce pot influenta in bine comunitatea si cat de dificil este sa convingi companiile mari ca cea mai buna investitie este in viitorul oferit de Societatea Civila.
Am decis sa ne implicam, prin donarea veniturilor generate, luna de luna, catre Organizatii de Bine ce muncesc la cladirea viitorului in care vom imbatrani alaturi de copiii nostri.
De ce contează să fii Plătit în Bine?
pentru organizații
Lucrand indeaproape cu Organizatii, platforma Plateste in bine nu numai ca ofera acestor cauze acces la o sursa noua de finantare, dar le permite si sustinatorilor sa se implice mai activ pe tot parcusul anului.
Sustinatorii unei organizatii sunt tinuti la curent, direct de catre platforma, asupra progresului proiectelor in derulare, fie prin newsletter, fie direct in pagina organizatiei.
De ce contează să Plătești în Bine?
pentru tine
In urma contextului pandemic, au iesit la suprafata atatea lipsuri pe care Societatea Civila incearca sa le repare prin proiectele si actiunile organizatiilor de bine. Atat de multe, pe cat de putin timp si bani ai la dispozitie pentru a le ajuta.
Stim ca ai dori sa te implici in cat mai multe, si suntem siguri ca, daca ai avea resursele necesare, ai face-o.
Plateste in Bine iti ofera o noua modalitate de a darui! Nu trebuie sa iti schimbi nici un obicei sau retailerii preferati. Nu trebuie sa donezi in mod direct, nu trebuie sa platesti nimic in plus. Doar instaleaza extensia, selecteaza organizatia care crezi ca poate influenta viitorul tau si urmareste cum proiectele ei devin o realitate!
Vrei să știi mai multe sau să ne cunoaștem?
Citește „Cum funcționează” sau scrie-ne la [email protected]
Ne-ar face plăcere sa vorbim despre ideile pe care le ai!
Andrei Năstase
Am o experiență de 12 ani în domeniul tehnologiei, ca dezvoltator de produse digitale, iar în ultimii aproape 3 ani, am lucrat alături de companii și organizații de Bine din domeniul educației. Am ajutat la dezvoltarea platformelor și programelor educative Narada.Online (Platformă socială de educare a cadrelor didactice), Reacție pentru Educație (Crowdfunding social pentru proiecte școlare), Drumul către Școală (alături de Petrom), Naradix (platformă de educație remedială, de cursuri sincron și asincron) și HartaEdu (Mapare, în timp real, a urgențelor din Învățământ)
Zonele în care îmi place să mă implic sunt: Educația, Știința / Tehnologia și Cauzele Sociale.
Anca Pavel
Alături de o echipă de activiști și susținătorii ai drepturilor omului, am scris ghidul de educației non-formală Edukado, cuprinzând o serie de practici și activități de promovare a toleranței și a multiculturalismului, testate împreună cu tinerii din sudul Poloniei. Pe planul inovației în educația din România, am contribuit la lansarea și managementul proiectelor: Drumul către Scoala (crowdfunding pentru comunitățile școlare afectate de criza sanitară din 2020), Naradix (platformă de educație remedială, de cursuri sincron și asincron) si HartaEdu (maparea urgențelor școlilor din România și identificarea soluțiilor de fundraising pentru rezolvarea acestora).
Amalia Năstase
Rareș Antemir
Am o experiență de 6 ani în organizarea de evenimente, campanii OFF/ON Trade și de 5 ani în domeniul copywriting-ului. Cele mai recente brand-uri pentru care am creat strategii de engagement sunt: Absolut Vodka, Jameson, Havana Club, Chivas Regal, Beefeater, Lillet, Iqos, Glo.
Ultimele locații pentru care am conceput activări de tip BTL au fost: Untold Festival, Electric Castle și Neversea Festival.