• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea Asociația Totul Va Fi Bine

SCOPUL asociației îl reprezintă oferirea accesului egal la:
– Educație pentru copiii mai puțin norocoși, ajutându-i să își continue studiile;
– Sănătate și îmbunătățirea calității vieții familiilor ce provin din medii defavorizate.

Acesta se înrădăcinează într-o relație dificilă cu cel de sprijinire a unor familii cu nivel educațional și material precar, fără motivația și mijloacele de sprijin în educația școlară a copiilor lor. Astfel, prin activitatea asociației urmărim să contribuim la integrarea în comunitate a unor grupuri sociale care se confruntă cu diverse probleme, ca de exemplu:

Abandonul școlar, lipsa educației sociale, civice și culturale a persoanelor cu acces limitat la surse de informații
Sărăcia devenită un stil de viață
Resemnarea în fața inegalităților de șansă și a condițiilor improprii de trai
Abandonarea copiilor din centrele de plasament ajunși la vârsta majoratului și constrânși să înceapă o viață pe cont propriu.

Despre Asociația Totul Va Fi Bine

În urmaacțiunilor pe cont propriu de voluntariat și a experienței de aproximativ 2 ani cași Vicepreședinte într-un alt ONG, la jumătatea anului 2020 am înființat Organizația Non-Profit „Asociația Totul Va Fi Bine”. În pofida faptului că pentru toți a fost un an dominat de incertitudine, o perioadă în care era nevoie de ajutor mai mult ca oricând, am găsit puterea de a scrie primele rânduri în povestea „Totul Va Fi Bine”.

Impact produs de Asociația Totul Va Fi Bine

Deși la început de drum , un ong cu resurse financiare limitate, fără un sediu,fără un spațiu unde să ne putem desfășura activitatea, cu finanțare proprie de cele mai multe ori și donații din partea oamenilor de bine am reușit să avem câteva campanii notabile:

Acțiuni desfăsurate în cadrul Centrelor de incluziune școlară și socială a copiilor și tinerilor din grupuri dezavantajate:
· Centrul Rezidențial Pentru Copilul Cu Handicap NR. 9;
· Centrul Rezidențial “FLOAREA SOARELUI”;
· Centrul Rezidențial “FLOARE DE COLȚ;
· Complexul de Servicii Comunitare nr. 3 Buzău- Centrul de Primire în Regim de Urgenţă şi
Evaluare Centrul Maternal;
· Centrul de zi „Phoenix”;
· Serviciul Rezidential de tip apartament “ Albatros”.
Acțiunile au constat în susținerea regulate și pregătirea de pachete separate pentru fiecare copil (aproximativ 200 de pachete), pachete ce au conținut articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dulciuri, produse de igienă personală. De asemenea au fost ingrediente și produse alimentare pentru bucătăriile interne ale centrelor.

• Acțiuni de echipare a elevilor proveniți din familii defavorizate de pe rază judetulor Buzău, Tulcea și Brașov în cadrul Campaniei “Sfertul de lectură”, pentru frecventarea și continuarea studiilor prin achiziția de rechizite și echipamente scoalare( ghiozdane complet echipate, laptopuri, calculatoare și tablete), articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, asigurarea cu produse alimentare pentru pachețelul zilnic.
• Acțiuni de susținere cu produse alimentare, produse de curățenie și igienă, pentru familiile care au rămas fără sursă de venit din cauza Pandemiei de Coronavirus. Aproximativ 50 de familii au fost ajutate cu alimente.
• Acțiuni de susținere financiară în vederea acoperirii costurilor cu intervetia chirugicală,la un spital din Turcia, a unui băiețel de 5 ani, din Făgăraș, în cadrul Campaniei “Totul Va Fi Bine, Ianis”.
• Acțiuni de susținere financiară a tratamentelor de recuperare a 3 copii cu autism din comuna Zărnești, jud. Buzău.
• Acțiuni de susținere financiară a investigațiilor, tratamentelor medicale și inteventiilor chirurgicale a unui băiețel de 9 ani, în cadrul Campaniei” Totul Va Fi Bine, Ionuț” din comuna Vernesti, jud. Buzău.
• Pregătirea și livrarea a peste 230 de pachete cadou cu articole vestimentare și de încălțăminte, rechizite școlare, cărți de citit, dulciuri, produse de igienă pentru copii proveniți din familii defavorizate din județele: Buzău, Tulcea, Brașov în cadrul campaniei “Fii Bun de Crăciun”.
Iar cea mai importantă campanie in desfășurare este proiectul “Uniți Prin Sport”,

am reușit să aducem în România, mai exact la Liceul pentru elevi cu deficiente de vedere Buzau , singurele 2 mese și echipamente sportive pentru 20 de beneficiari in vederea practicării sportului numit Showdown( tenis de masă pentru nevăzători), sport ce începând cu anul
2024 o fie încadrat ca și sport paralimpic.
Avem planuri mari pentru următoarea perioada datorită rezultatelor încurajatoare și feedback-ului pozititiv primit atât pentru mine ca și fondator “Totul Va Fi Bine” , cât și ca om și mă bucur enorm că am reușit să atrag și persoane care își doresc să își dedice parte din timpul lor acțiunilor de voluntariat în cadrul asociației.

Beneficiarii Asociația Totul Va Fi Bine

Proiectele și campaniile desfașurate sunt menite să aduca o schimbare în mentalitatea și percepția celor din jur iar MISIUNEA noastră este să oferim celor din jur ajutorul de care au nevoie, să atragem și să organizăm oameni care la rândul lor pot contribui mai departe în diverse proiecte și bineînțeles să devenim o organizație sustenabilă cu rezultate pe termen lung și numeroase schimbări pozitive în rândul comunității.
Împreună vom aduce zâmbete pe chipurile acestor micuți proveniți din medii defavorizate!

Cuvânt din partea fondatorului

Președinte în cadrul Asociației Totul Va Fi Bine, fost vicepreședinte în cadrul Asociației Poți Fi Chiar TU, cu numeroase campanii și proiecte sociale, inclusiv apariții în media cu scopul prezentării și promovării acestora.
Cu pregătire suplimentară în antreprenoriat social, competențe certificate civice și sociale.

_______________________________

Șilcă Anca
Activă din 13 iunie 2022
Conținut administrat de către
Șilcă Anca
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.
La acest moment, Asociația Totul Va Fi Bine nu are proiecte publicate
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației Asociația Totul Va Fi Bine
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze