• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați Filiala Cluj

Scopul  Asociației ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” Filiala Cluj este de a acționa pentru apărarea și promovarea drepturilor copiilor și tinerilor care beneficiază sau care au beneficiat de o măsură de protecție specială destinată copilului lipsit, temporar sau definitiv, de ocrotirea părinților săi, pentru creșterea participării active a acestora la viața comunităților în care activează, precum și pentru a susține și promova interesele comune ale membrilor săi la nivel local, regional, național, european și internațional.

Misiunea Asociației  „Consiliul Tinerilor Instituționalizați” Filial Cluj este de reprezenta copiii și tinerii instituționalizați din România la nivel local, național si internațional.

Despre Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați Filiala Cluj

Asociația ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” Filiala Cluj, face parte din Asociația ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” care s -a înființat în anul 2016, în urma finalizării proiectului Eu, Tu, El și Ea — Noi ne reprezentăm! , realizat de Asociația ,,Vocea Copiilor Abandonați” cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian- American Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și sponsorizat de Raiffeisen Bank.

Beneficiarii Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați Filiala Cluj

Copiii și tinerii care beneficiază sau care au beneficiat de o măsură de protecție specială destinată copilului lipsit, temporar sau definitiv, de ocrotirea părinților săi.

Activă din 12 august 2022
Conținut administrat de către
Fernando Pascanu
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.
La acest moment, Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați Filiala Cluj nu are proiecte publicate
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați Filiala Cluj
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de 706 de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze
Vânzări generate: 29,244.87lei
Generated sales: 6,107.59EUR
Donații convertite: 1,204.19lei
Converted donations: 244.33EUR
Medie rată de conversie: 8.56%