• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați

Misiunea Asociației ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” este de reprezenta copiii și tinerii care beneficiază sau au beneficiat de o măsură de protecție special din România la nivel local, național si internațional.
Scopul principal al Asociației ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” este de a acționa pentru apărarea și promovarea drepturilor copiilor și tinerilor instituționalizați care beneficiază sau care au beneficiat de o măsură de protecție specială destinată copilului lipsit, temporar sau definitiv, de ocrotirea părinților săi, pentru creșterea participării active a acestora la viața comunităților în care activează, precum și pentru a susține și promova interesele comune ale membrilor săi la nivel local, regional, național, european și internațional.

Despre Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați

Asociația ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” s -a înființat în anul 2016, în urma finalizării proiectului Eu, Tu, El și Ea — Noi ne reprezentăm! , realizat de Asociația ,,Vocea Copiilor Abandonați” cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian- American Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și sponsorizat de Raiffeisen Bank.

Impact produs de Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați

1. Primul meu job – (2018 – 2019); parteneri Fan Curier, Cofetăria Armand, Kaufland, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorul.3 București.
Beneficiari proiectului: 30 de tineri instituționalizați, atât din centre de plasament publice şi private cât şi din asistență maternală.
Scopul proiectului: Inserția pe piața muncii a unui număr de 30 de tineri care beneficiază de o măsură de protecție specială în cadrul unui serviciu social acreditat aflat în subordinea DGASPC Sector.3.
Rezultate: Din totalul celor 30 de tineri care au fost înscriși la cursuri de formare, 20 de tineri le-au finalizat. Toți cei 20 de tineri au fost angajați la diferiți agenți economici parteneri ai asociației.
Monitorizarea acestor tineri a fost făcută de către managerii de caz ai tinerilor în cauză așa cum prevedere Legea nr.272 din 21 iunie 2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, cu modificările și completările ulterioare.
2. Summitul Tinerilor Instituționalizați ,,Vocea Noastă, ediția III. 2022.
Parteneri: UNICEF, IRDO, ANPDCA, Partida Romilor ,,ProEuropa”, FONPC (Federația Organizațiilor Neguvernamentale Pentru Copil), Frontul Comun pentru Dreptul la Locuire
Obiectivele Summit-ului:
­ – consultarea copiilor aflați în grija statului;
– ­ analiza percepției copiilor cu privire la dezvoltarea structurilor teritoriale de reprezentare a copiilor la nivel local;
– ­ informarea celor 30 de copii/tineri cu privire la drepturile și îndatoririle lor;
– ­ dezvoltarea unui plan de advocacy pe politici publice, politici de incluziune socială și combatere a discriminării, necesare copiilor înainte și după ieșirea din îngrijire.

Beneficiarii Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați

Principalii beneficiari ai Asociației ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” sunt copiii și tinerii care beneficiază sau au beneficiat de o măsură de protecție specială destinată copilului lipsit temporar sau definitiv de ocrotirea părinților săi.

Activă din 27 iunie 2022
Conținut administrat de către
Fernando Pascanu
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.
La acest moment, Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați nu are proiecte publicate
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze