• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret

Misiunea noastră este să descoperim, să susținem și să recompensăm pasiunea tinerilor pentru știință!

Despre Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret

Asociaţia “Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret” sau, pe scurt, inventeaza.ro şi-a asumat rolul de a informa şi sprijini tinerii interesaţi de STEM (Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie, Matematică) în dobândirea şi dezvoltarea de competenţe tehnice.

Vedem Educația ca fiind o responsabilitate comună, care nu se rezumă doar la şcoală în sensul clasic. Astfel, societatea civilă, sectorul non-guvernamental şi mediul de afaceri deopotrivă pot contribui la îmbunătăţirea procesului de învăţare și la dobândirea de abilităţi şi competenţe relevante pentru felul în care oamenii trăiesc şi muncesc.

Impact produs de Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret

Iata cateva din proiectele noastre anterioare:

Academia inventeaza.ro – Cursuri de Robotică pentru tineri 7 – 17 ani. 3000 de copii au absolvit cele 4 module ale Academiei in perioada 2013 – 2019 . Am dezvoltat programa și toate materialele pentru 4 module de curs în care tinerii construiau propriul lor robot.

Digitalizarea primului modul al cursului de Robotică și echiparea unui studio video, susținute prin câștigarea unei finanțări în cadrul proiectului Ţara lui Andrei. De la data publicării cursului (iunie 2020), acesta a depasit 1000 de cursanti unici.

Dezvoltarea prototipului kit-ului “Primul meu circuit” în anul 2020. Am realizat un test pilot ce a constat în distribuirea și supervizarea asamblarii a 40 astfel de kituri de către 40 de tineri din medii defavorizate.

De asemenea am organizat si participat la multe alte evenimente legate de educatia de tip STEM mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul nostru https://inventeaza.ro .

Beneficiarii Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret

Conform statisticilor, suntem în al 12-lea an consecutiv de scădere al numărului de studenți în universitățile din România iar majoritatea companiilor se confruntă cu un număr redus de tineri pregătiți și sunt nevoite să recurgă la dezvoltarea competențelor practice după angajare.

Proiectul nostru vizează creșterea competențelor tehnice în rândul tinerilor, mai ales cei din medii defavorizate prin instruirea trainerilor voluntari și echiparea lor cu toate materialele necesare pentru a susține un curs de introducere în electronică, jucând astfel rolul unui lider local în educație și oferind tinerilor o schimbare de perspectivă, încurajandu-i să își continue parcursul educational.

Cuvânt din partea fondatorului

Descoperim, sustinem si recompensam pasiunea tinerilor pentru stiinta!

Constantin Craciun
Activă din 16 iunie 2022
Conținut administrat de către
Constantin Craciun
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.
La acest moment, Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret nu are proiecte publicate
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de 687 de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze
Vânzări generate: 29,244.87lei
Generated sales: 6,107.59EUR
Donații convertite: 1,204.19lei
Converted donations: 244.33EUR
Medie rată de conversie: 8.56%