• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ

Platforma PAGAN ACCEPTANCE (PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ) își propune să dezvolte comunitățile minoritare din România prin solidaritate și încredere reciprocă, rezultate din activitățile sociale, o prezența pe scenă culturală alternativă, precum si o atenție deosebită acordată diverselor grupuri sociale defavorizate.

Voluntariat în PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ

Echipa PPA este alcătuită dintr-un grup dedicat de indivizi pasionați de culturile păgâne/neopăgâne și de științele ezoterice. Acești membri ai echipei lucrează împreună pentru a realiza obiectivele asociației și pentru a aduce beneficii comunității păgâne românești și diaspora românească.

Echipa este formată dintr-o varietate de specialiști, cum ar fi cercetători și experți în domeniul cultelor păgâne/neopăgâne și al științelor ezoterice, organizatori de evenimente, educatori, psihologi, teologi, asistenți sociali, responsabili de comunicare și mulți alții. Fiecare membru aduce abilități și cunoștințe unice în cadrul echipei, contribuind astfel la diversitatea și experiența colectivă.

Membrii echipei PPA împărtășesc o pasiune comună pentru promovarea culturilor păgâne și a înțelegerii lor, contribuind la ridicarea nivelului spiritual al oamenilor și la conservarea patrimoniului păgân din România. Ei colaborează strâns pentru a organiza activități religioase, evenimente educaționale, campanii de mediu și alte inițiative care să sprijine și să dezvolte comunitatea păgână românească.

Cu dedicația și implicarea lor, echipa PPA se străduiește să aducă informații valoroase, să promoveze înțelegerea și toleranța, și să creeze o platformă pentru dezvoltarea spirituală a celor interesați de culturile păgâne și științele ezoterice.

Despre PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ

Platforma PAGAN ACCEPTANCE (PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ) este o organizație comunitară care se adresează tuturor minorităților din România.

Impact produs de PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ

Inițiativele, proiectele, evenimentele și activitățile organizației se adresează persoanelor fizice și juridice de la nivel național și de la nivelul diasporei românești.

Beneficiarii PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ

Beneficiarii organizatiei sunt reprezentanti de minoritatile si grupurilor de risc din zona comunității pagane din Romania și a intersectionalitatii lor.

Comunitatea păgână/neopăgână din România: Prin proiectele noastre sunt create spații de exprimare, susținere și celebrare a identității și tradițiilor păgâne/neopăgâne. Beneficiarii principali sunt membrii comunității păgâne/neopăgâne, care se reunesc în cadrul evenimentului pentru a împărtăși și promova valorile și practicile lor spirituale.

Diaspora românească: Proiectele noastre atrag și participanți din diaspora românească, oferindu-le oportunitatea de a se conecta cu rădăcinile culturale și spirituale din România. Aceste evenimente pot crea legături puternice între comunitatea păgână/neopăgână și diaspora românească, consolidând identitatea culturală și spirituală.

Alianțe și organizații partenere: Proiectele noastre implica și colaborări cu diverse alianțe și organizații partenere care susțin valorile și obiectivele TNPD. Aceste parteneriate pot contribui la creșterea impactului și vizibilității evenimentului, atrăgând un public mai larg și consolidând legăturile între diversele comunități interesate de culturile păgâne/neopăgâne.

Publicul interesat de diversitate culturală și spiritualitate: Proiectele TNPD pot atrage un public divers interesat de explorarea și înțelegerea culturilor păgâne/neopăgâne și a diverselor practici spirituale. Astfel de evenimente oferă o oportunitate unică de a descoperi și de a se conecta cu diferite tradiții și perspective, promovând înțelegerea și respectul față de diversitatea culturală și spirituală.

Cuvânt din partea fondatorului

Sunt omul care a sfidat orice NORMĂ cu cap și a reușit, sfidându-și condiția să ajungă un om de succes, în ciuda tuturor celor ce au dorit să eșuez. Eu sunt OLTEANU COSMIN, activist civic, ONG-ist și OM. Eu sunt cel care a fost un anti-model pentru egoiști și un tată pentru cei discriminați, orfani și ,,handicapați” ai unui sistem vitreg. Un om, o inimă, un gând și un UNIVERS. Definiția mea e minus ori minus dă plus, iar asta și am făcut.

Cosmin Olteanu
Activă din 15 iulie 2023
Conținut administrat de către
Cosmin Olteanu
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.
La acest moment, PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ nu are proiecte publicate
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze