• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea Asociatia Maramures Heritage

Scopul organizației este de a face cunoscută publicului larg moștenirea culturală a evreilor din Baia Mare și actualul județ Maramureș.

Voluntariat în Asociatia Maramures Heritage

Voluntarii din cadrul organizației fac foarte multă muncă de documentare pentru poveștile evreilor.

Despre Asociatia Maramures Heritage

Organizația a luat ființă în anul 2021 cu scopul de a promova moștenirea culturală a evreilor din Baia Mare și actualul județ Maramureș.

Impact produs de Asociatia Maramures Heritage

Organizația implementează în anul 2022 două proiecte. Primul proiect este un concert de muzică Klezmer care se va organiza în orașul Baia Mare, un proiect implementat cu sprijinul Primăriei Baia Mare.

Al doilea proiect este o expoziție foto cu fotografii a evreilor băimăreni deportați în anul 1944. Acest proiect se va desfășura pe o perioadă mai îndelungată și este implementat cu sprijinul Ambasadei Franței din România și Institutul Cultural Francez.

Beneficiarii Asociatia Maramures Heritage

Beneficiarii proiectelor implementate de organizație sunt cetățenii români din România și urmașii evreilor care trăiesc în toată lumea.

Cuvânt din partea fondatorului

Asociatia Maramures Heritage isi propune să promoveze moștenirea culturală a evreilor din Baia Mare și actualul județ Maramureș.

Ne dorim ca oamenii să cunoască și să descopere un trecut glorios al unei comunități care și-a pus amprenta definitv asupra județului Maramureș.

Robert Adrian Cotos
Activă din 16 iunie 2022
Conținut administrat de către
Robert Cotos
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.

Proiecte derulate de Asociatia Maramures Heritage

Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației Asociatia Maramures Heritage
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze