• comisioane înregistrate
  aprobate respinse in asteptare
 • Donații obținute
  0.00lei + 0.00
 • Media conversiilor
  0.00%
 • Valoarea medie a unei donații
  0.00
 • Vânzări generate
  0.00lei 0.00

Misiunea Asociația Grow Up Romania

Scopul nostru este de a identifica problemele părinților din spațiul public urban și de a căuta soluții pentru rezolvarea lor, prin acțiuni directe și educația spiritului civic. Ne dorim ca orașul în care trăim să fie unul prietenos pentru copii și părinți, lucru care aduce beneficii pentru toți locuitorii orașului.

Și pentru că multe dintre aceste probleme depind de autorități, totodată milităm pentru administrarea empatică și transparentă a orașului. Pe de o parte, insistăm cu petiții și sesizări pentru ca anumite probleme să fie rezolvate, iar pe de alta parte încercăm să oferim soluții, idei, materiale informative și consultanță când este nevoie.

Prin proiectul “Am grijă de Orașul Meu” – focusul nostru în prezent – ne propunem să realizăm și să distribuim către învățători și părinți un instrument ce contribuie la formarea unei baze de educație civică și ecologică pentru copii. Informațiile și activitățile din kit au ca scop consolidarea regulilor de trai în comun, prin joacă. Acest lucru va crește respectul față de oraș și locuitorii lui, interacțiuni mai prietenoase cu spațiile publice urbane, grija față de mediu.

Despre Asociația Grow Up Romania

Grow Up Romania a pornit ca grup de inițiativă civică în 2016, devenind ONG în 2018. Echipa Grow Up Romania are 4 membrii activi cu experiență în dezvoltare de proiecte și o echipă de 10 voluntari, implicați punctual când este necesar pe diferite domenii de activitate.

Proiectele Grow Up Romania implică acțiuni constante de informare și responsabilizare individuală, civică și socială cu impact colectiv pentru București. Ne dorim să continuăm proiectele vechi, dar și să lansăm proiecte noi cu impact din ce în ce mai mare în rândul cetățenilor și implicit asupra orașului în care ne creștem copiii.

Anul acesta ne găsește mai aproape de cei mici, încercând să vedem orașul prin prisma lor și să aducem schimbări pe termen lung. Proiectul principal pe care ne focusăm în prezent este Kitul de Educație Civică „Am Grijă de Orașul Meu”, care se adresează celor mai mici dintre locuitorii orașului: copiii cu vârste între 4 și 10 ani.

Proiectul “Am grijă de Orașul Meu” este o campanie de informare și responsabilizare a micilor cetățeni, prin joacă, și totodată de promovare în rândul adulților a importanței educației civice timpurii.

Impact produs de Asociația Grow Up Romania

Încă din 2016 derulam diverse proiecte de educație civică și încurajăm locuitorii orașului să se implice activ, voluntar, în rezolvarea problemelor din spațiul public, prin exemplul propriu.

https://growupromania.ro/proiecte/

Beneficiarii Asociația Grow Up Romania

Beneficiarii direcți ai proiectului proiectul “Am grijă de Orașul Meu” sunt cei copiii cu vârste între 4 și 10 ani și familiile lor. Activitățile din kit sunt prilej de conectare între adulți și copii.
Beneficiarii indirecți sunt adulții care vor face activitățile din kit alături de copii, descoperind orașul prin ochii celor mici.

Cuvânt din partea fondatorului

Pentru a avea un impact mai mare, acțiunile de informare, proiectele și campaniile Grow Up Romania care propun și realizează schimbări concrete au nevoie susținerea ta financiară.

Alma Cazacu
Activă din 17 august 2022
Conținut administrat de către
Daniela Ostacie
Această organizație încă nu a înregistrat donații. Fii primul care o susține.
Instalează extensia Plătesc în Bine dând click pe butonul de mai jos.
La acest moment, Asociația Grow Up Romania nu are proiecte publicate
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și, prin fiecare achiziție* pe care o faci online**, o să donezi organizației Asociația Grow Up Romania
Instalează în
Instalează în 2 clickuri
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu trebuie să achiți produsele cu cardul online neapărat !!! Nu te costă nimic în plus ca o donație să se înregistreze