Bucharest Pagan Pride 2022

Împreună mai vizibili

Bucharest Păgân Pride este o mișcare între păgânii români de a construi o imagine publică pozitivă a Păgânismului, dar și de a combate efectele discriminării, abuzului și excluziunii sociale a păgânilor.

Proiectul se va desfășura in perioada 23-31 octombrie 2022 și va avea loc in București.

Primele 6 zile din proiect vor fi destinate unor serii de ateliere pe diverse teme de informare pentru participanți, unde încercăm sa dezvoltam cunoașterea cu privire la aceasta comunitate și sa normalizam astfel comunitatea, iar într-una din zile vom avea și un târg de Păgân Arts and Craft pentru susținerea micilor comercianți păgâni.

In a VII-a zi vom avea un Marș al Bucharest Păgân Pride de suport fata de comunitatea pagana, pornind din Piața Victoriei din București pana la Universitate.

Suma strânsă prin bine.ro

Acest proiect are nevoie de 5000lei finanțare

Proiect înscris de
Asociatia THE NEW PAGAN DAWN
Se desfășoară în perioada
23 oct. 2022 -
31 oct. 2022
București,
789 vizualizari
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și,
prin fiecare achiziție* pe care o faci online**,
o sa donezi proiectului Bucharest Pagan Pride 2022
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu este necesară plata cu cardul !!! Nu te costă nimic în plus

Obiective și promisiunea de valoare

Obiectivele Bucharest Păgân Pride sunt:
1. Creșterea vizibilității comunității păgâne
2. Informarea corectă cu privire la cultele păgâne
3. Solidarizarea comunității păgâne

Unde se vor duce donațiile?

Donațiile vor fi folosite pentru achiziționare de materiale de birotică, produse alimentare, articole de organizare a Marșului, apă, pixuri, hârtii, campanii de promovare, flyere etc.

Beneficiarii direcți și indirecți

Beneficiari direcți: Participanți la Bucharest Păgân Pride
Beneficiari indirecți: Comunitatea păgână din București, Autoritățile statului, Susținători ai drepturilor omului, Populația in general

De ce să donezi?

E important să interiorizăm necesitatea de a oferi libertate spirituală și de a proteja acest drept pentru a menține societățile in care trăim deschise și axate pe un parcurs democratic, in favoarea individului. Drepturile unei comunități sunt drepturile tuturor.

Conținutul acestei pagini
este administrat de către
Cosmin Olteanu
Proiect publicat pe 29 iunie 2022