Campania de informare si prevenire anti-drog „Fără#Droguri = Tu ai puterea de a face diferența”

Dragi sponsori si donatori,

Ne adresam vouă cu o cauza importanta si anume campania noastră de informare si prevenire anti-drog „Fără#Droguri = Tu ai puterea de a face diferența”. Dependenta de droguri este unul dintre cele mai mari flageluri ale societății noastre si tinerii sunt cei mai vulnerabili in fata acestei probleme. Cu sprijinul dumneavoastra, suntem determinați sa aducem o schimbare reala in comunitatea noastră si sa oferim tinerilor informațiile si resursele de care au nevoie pentru a face alegeri sănătoase si productive.

Prin donațiile dumneavoastra, putem organiza evenimente de fundraising, workshop-uri si alte activități care sa atragă tinerii si sa ii educe cu privire la pericolele drogurilor. https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Fii-Constient-Nu-Dependent–si-Alege-Viata

Platforma E-Learning Business PLAN SMART StartUp

Asociația „Dorna Tismana anunță finalizarea proiectului S.M.A.R.T Start-Up – Susținerea si Motivarea Antreprenorilor Responsabili TineRI care urmărește Creșterea gradului de educație antreprenoriala, aplicând un pachet de măsuri in domeniul antreprenorial – formare, asistență personalizată, mentorat asupra grupului țintă care va putea materializa propriile idei de afaceri în acțiuni concrete, va genera noi locuri de muncă durabile de calitate, susținute pe termen lung inițiativele de afaceri în mediul urban/rural din comunitățile țintă.