Campania de informare si prevenire anti-drog „Fără#Droguri = Tu ai puterea de a face diferența”

Noutate publicata de

in data de 09 iulie 2023

Activități desfăsurate

Dragi sponsori si donatori,

Ne adresam vouă cu o cauza importanta si anume campania noastră de informare si prevenire anti-drog „Fără#Droguri = Tu ai puterea de a face diferența”. Dependenta de droguri este unul dintre cele mai mari flageluri ale societății noastre si tinerii sunt cei mai vulnerabili in fata acestei probleme. Cu sprijinul dumneavoastra, suntem determinați sa aducem o schimbare reala in comunitatea noastră si sa oferim tinerilor informațiile si resursele de care au nevoie pentru a face alegeri sănătoase si productive.

Prin donațiile dumneavoastra, putem organiza evenimente de fundraising, workshop-uri si alte activități care sa atragă tinerii si sa ii educe cu privire la pericolele drogurilor. https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Fii-Constient-Nu-Dependent--si-Alege-Viata

Impact produs de activitatea organizației

De asemenea, prin sponsorizarea acestui eveniment de fundraising, aveti o oportunitate unica de a contribui la un scop nobil si de a face o diferența semnificativa in viețile tinerilor din comunitatea noastră.

Va asiguram ca fiecare donație contează si va fi folosita cu înțelepciune si responsabilitate.

Link-ul nostru de donație este disponibil pe PayPal Donate bit.ly/3TtB0Qj. Ne-ar bucura foarte mult sa va alăturați misiunii noastre si sa fiți alături de noi la acest eveniment de fundraising.

Va mulțumim anticipat pentru sprijinul dumneavoastra. Împreună, putem schimba viitorul tinerilor noștri si putem construi o comunitate mai sănătoasă si mai puternica.

Cu mult respect si apreciere,

Echipa campaniei anti-drog „Fără#Droguri = Tu ai puterea de a face diferența”.

Beneficiari ai activităților depuse

350