Tabara pentru 20 de copii cu probleme de sangerare si oncologici

Suma strânsă prin bine.ro

Acest proiect are nevoie de 45000lei finanțare

304 vizualizari
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și,
prin fiecare achiziție* pe care o faci online**,
o sa donezi proiectului Tabara pentru 20 de copii cu probleme de sangerare si oncologici
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu este necesară plata cu cardul !!! Nu te costă nimic în plus

Obiective și promisiunea de valoare

Valoarea proiectului este de aproximativ 45 mii lei, care presupune 7 zile all inclusive,
Toate taberele pe care le organizăm au diferite tematici în funcție de anotimp, pentru a garanta un program bine pus la punct ce are ca scop distracția, dar și învățarea cu natura și diferite abilități sau noțiuni.

Unde se vor duce donațiile?

Donațiile vor fi folosite pentru a-i ajuta pe copii de a uita de problemele lor de sanatate si pentru a se recreea, avand posibilitatea să-și facă noi prieteni și să realizeze activități pe care acasă nu aveau cum să le facă.

De ce să donezi?

Pentru că este nevoie. Cu donația ta, plus a prietenilor tăi, plus a colegilor tăi de muncă se adună resurse care pot schimba vieți.

Pentru că vrei să faci “ceva”. Te-a impresionat o cauză, povestea unui om sau a unei comunități și simți că vrei să fii parte din acea poveste, să ajuți.
Pentru că deși resursele tale sunt limitate, ele au multă forță. Atunci când donezi începe să te intereseze ce se întâmplă cu banii tăi și devii parte activă a soluției.

Conținutul acestei pagini
este administrat de către
Vaduva Ileana
Proiect publicat pe 17 iunie 2022