Support Pagan Journalism in Romania

Fiind o agenție de știri independentă și non-profit, noi depindem de donații pentru a continua să aducem cele mai noi și interesante informații despre evenimentele pagane! Dacă puteți să donați câțiva euro, accesați link-ul de donații (https://linktr.ee/redactiaropaganism) și arătați-vă sprijinul! Puteți alege o donație unică sau chiar să vă înregistrați pentru o contribuție lunară de doar 25 de lei. Fiecare mic ajutor contează!

Suma strânsă prin bine.ro

Acest proiect are nevoie de 10000lei finanțare

89 vizualizari
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și,
prin fiecare achiziție* pe care o faci online**,
o sa donezi proiectului Support Pagan Journalism in Romania
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu este necesară plata cu cardul !!! Nu te costă nimic în plus

Obiective și promisiunea de valoare

THE NEW PAGAN DAWN (TNPD) are următoarele obiective pentru proiectul Support Pagan Journalism in Romania:

Creșterea vizibilității și conștientizării: Prin organizarea Support Pagan Journalism in Romania, TNPD are ca obiectiv creșterea vizibilității și conștientizării cu privire la culturile păgâne/neopăgâne în rândul publicului larg.
Sprijinirea și încurajarea comunității păgâne/neopăgâne: Prin Support Pagan Journalism in Romania, Redactia ROPAGANISM oferă un mediu sigur și inclusiv în care membrii comunității păgâne/neopăgâne se pot aduna, împărtăși experiențe și crea legături, aducând plus valoare prin materialele jurnalistice publicate.
Promovarea diversității și a valorilor culturale: Support Pagan Journalism in Romania are ca scop să promoveze diversitatea culturală și valorile păgâne/neopăgâne. Se estimează că prin citirea materialelor publicate de noi, publicul va avea oportunitatea de a învăța și a se conecta cu tradițiile, ritualurile și practicile specifice acestor culturi, contribuind astfel la îmbogățirea și diversificarea patrimoniului cultural al României.
Sensibilizarea și educarea publicului: Prin intermediul prezentărilor, workshop-urilor și altor activități educative, precum și producerea materialor de presă organizate în cadrul Support Pagan Journalism in Romania, TNPD are ca scop sensibilizarea și educarea publicului cu privire la culturile păgâne/neopăgâne și la valorile lor.
Consolidarea parteneriatelor și alianțelor: Prin Support Pagan Journalism in Romania Redactia ROPAGANISM oferă o platformă de colaborare și interacțiune între TNPD, comunitatea păgână/neopăgână, diaspora românească și diverse organizații partenere.

Unde se vor duce donațiile?

Donațiile vor fi folosite pentru achiziționare de materiale de birotică, produse alimentare, achiționarea echipamentelor și serviciilor necesare pentru asigurarea suportului necesar publicării articolelor de presă, plata chiriei, plata hostingulu și a domeniului pentru Redacție, apă, pixuri, hârtii, campanii de promovare, flyere etc.

Beneficiarii direcți și indirecți

Support Pagan Journalism in Romania este un proiect important desfășurat de THE NEW PAGAN DAWN, care implică o gamă diversă de beneficiari și comunități interesate de culturile păgâne/neopăgâne. Iată câțiva dintre beneficiarii implicați în astfel de proiecte:

Comunitatea păgână/neopăgână din România: Proiectele precum Support Pagan Journalism in Romania sunt create pentru a oferi un spațiu de exprimare, susținere și celebrare a identității și tradițiilor păgâne/neopăgâne. Beneficiarii principali sunt membrii comunității păgâne/neopăgâne, care se reunesc în cadrul evenimentului pentru a împărtăși și promova valorile și practicile lor spirituale, dar și sunt cititori ori promotori ai informațiilor ce privesc cultura păgână.
Diaspora românească: Proiectele precum Support Pagan Journalism in Romania pot atrage și participanți din diaspora românească, oferindu-le oportunitatea de a se conecta cu rădăcinile culturale și spirituale din România, prin intermediul materialelor publicate de noi. Aceste evenimente pot crea legături puternice între comunitatea păgână/neopăgână și diaspora românească, consolidând identitatea culturală și spirituală.
Alianțe și organizații partenere: Proiectele precum Support Pagan Journalism in Romania pot implica și colaborări cu diverse alianțe și organizații partenere care susțin valorile și obiectivele TNPD. Aceste parteneriate pot contribui la creșterea impactului și vizibilității comunității păgâne, atrăgând un public mai larg și consolidând legăturile între diversele comunități interesate de culturile păgâne/neopăgâne.
Publicul interesat de diversitate culturală și spiritualitate: Proiectele TNPD, inclusiv Support Pagan Journalism in Romania, pot atrage un public divers interesat de explorarea și înțelegerea culturilor păgâne/neopăgâne și a diverselor practici spirituale. Astfel de materiale de presă oferă o oportunitate unică de a descoperi și de a se conecta cu diferite tradiții și perspective, promovând înțelegerea și respectul față de diversitatea culturală și spirituală.

Beneficiarii din proiectele precum Support Pagan Journalism in Romania sunt parte integrantă a misiunii TNPD de a promova cunoașterea, toleranța și înțelegerea în rândul diferitelor comunități și publicuri interesate de culturile păgâne/neopăgâne și de patrimoniul spiritual al României.

De ce să donezi?

E important să interiorizăm necesitatea de a oferi libertate spirituală și de a proteja acest drept pentru a menține societățile in care trăim deschise și axate pe un parcurs democratic, in favoarea individului. Drepturile unei comunități sunt drepturile tuturor.

Conținutul acestei pagini
este administrat de către
Olteanu Cosmin
Proiect publicat pe 15 iulie 2023