BOORSA AGROZOOTEHNICA

BOORSA AGROZOOTEHNICA,

Este un proiect dezvoltat de către, Asociația pentru Modernizarea si Dezvoltarea Echilibrata a Agriculturii(AMDEA), sub egida ACADEMIEI DE STIINTE AGRICOLE SI SILVICE Gheorghe Ionescu Sisesti(ASAS), care vine in sprijinul crescatorilorde animale din întreaga țară.

Comercializarea animalelor se poate efectua doar în locuri sau spații (targuride animale) autorizate/înregistrate conform legislației sanitar-veterinare în vigoare.

Prin târg de animale vii, se înțelege un loc special amenajat la nivelul unei unități administrativ teritoriale, destinat vânzării directe de animale domestice vii, sănătoase, provenite din toate tipurile de exploatații zootehnice înregistrate.

Suma strânsă prin bine.ro

Acest proiect are nevoie de 200000lei finanțare

159 vizualizari
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și,
prin fiecare achiziție* pe care o faci online**,
o sa donezi proiectului BOORSA AGROZOOTEHNICA
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu este necesară plata cu cardul !!! Nu te costă nimic în plus

Obiective și promisiunea de valoare

Proiectul BOORSA AGROZOOTEHNICA, constă în înființarea unui “târg” on-line pentru valorificarea animalelor, fără a fi nevoie de deplasarea acestora din propriile exploatații, ținând cont de restricțiile de deplasare, datorate de anumite epizootii din anumite zone din țară.

Unde se vor duce donațiile?

Donațiile vor fi folosite pentru achiziționarea de hard-uri și soft-uri pentru dezvoltarea platformei de licitații on-line de animale vii, în direct al participanților fară taxe de acces sau comisioane.

Beneficiarii direcți și indirecți

Crescătorii de ovine din județele ALBA, ARAD, CLUJ, SUCEAVA și CALARASI au fost selectați pentru a fi ajutați să-și valorifice superior animalele, deoarece în aceste județe au fost descoperite cazuri de îmbolnavire cu scrapie în ultimii 7 ani.
Circa 8% din efectivele totale de animale, ar putea fi vândute în viitor prin intermediul BOORSEI AGROZOOTEHNICE.
In județul ALBA aproximativ 38.000 de capete, în județul ARAD aproximativ 38.000 de capete, în județul CLUJ aproximativ 85.000 de capete, în județul SUCEAVA aproximativ 38.000 de capete, iar în județul CALARASI aproximativ 22.500 de capete.

De ce să donezi?

Crescătorii de ovine din România sunt cei mai prost plătiți, iar piața de carne și lână este practic neexistentă., aceștia fiind lăsați practic la mâna samsarilor.

Conținutul acestei pagini
este administrat de către
Cristu Cristian
Proiect publicat pe 10 august 2023