BIBLIOTECI RURALE

Proiect înscris de
ASOCIAȚIA TRADIȚII LOCALE
432 vizualizari
Instalează extensia "Plătesc În Bine" și,
prin fiecare achiziție* pe care o faci online**,
o sa donezi proiectului BIBLIOTECI RURALE
* Poți achiziționa orice produs dorești sau ai nevoie, dintr-o listă de [numar-total-magazine] de magazine participante ** Nu este necesară plata cu cardul !!! Nu te costă nimic în plus

Unde se vor duce donațiile?

Donatiile primite vor fi folsoite pentru achizitionarea de materiale pentru dezvoltarea Bibliotecilor deja finalizate precum volume noi de carte, calculatoare, video-proiectoare, imprimante, sistem audio, materiale auxiliare dezvolarii, dar si rafturi, mobilier si tot ce poate asigura accesul catre o educatie de calitate in spatii nou facute in mediile rurale.

De ce să donezi?

Indemn oamenii sa sustina acest proiect pentru ca in anul 2022 accesul la educatie in comunitatile rurale nu este deloc echivalent cu cel din comunitatile urbane, iar acest lucru se resimte. Tinerii din mediul rural au nevoie de acces la internet intr-un spatiu educational, au nevoie de acces la carte, au nevoie de acces la un spatiu in care sa se dezvolte mai mult pe aceste filiere educational-culturale, au nevoie sa ia parte la evenimente culturale pe care din pacate acestia nu le cunosc.

Conținutul acestei pagini
este administrat de către
Proiect publicat pe 8 iunie 2022