Asociația pentru Modernizarea și Dezvoltarea Echilibrată a Agriculturii

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: sector 6

Principalul nostru proiect, BOORSA AGROZOOTEHNICA,

Este un proiect dezvoltat de către, Asociatia pentru Modernizarea si Dezvoltarea Echilibrata a Agriculturii (AMDEA) cu susținerea ACADEMIEI DE STIINTE AGRICOLE SI SILVICE Gheorghe Ionescu Sisesti (ASAS)

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Cluj

Platforma PAGAN ACCEPTANCE (PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ) este o organizație comunitară care se adresează tuturor minorităților din România.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Neamț

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială a fost înființată în anul 1995, desfășurându-și activitățile, în primii săi 10 ani, în localitatea Rădăuți, județul Suceava. În prezent, Fundația funcționează în Piatra Neamț și Săvinești, județul Neamț, sub coordonarea directorului, preot Petru Munteanu.

Întreaga activitate a Fundației se axează pe 2 coordonate:

• activități sociale (oferirea de hrană în cadrul unei cantine sociale, ajutoare materiale diverse, îmbunătățirea condițiilor de viață și creareaunor noi oportunități pentru persoanele dezavantajate sau ce fac parte din categorii vulnerabile)

• activități cultural – educative (organizarea de tabere și grupuri artistice, susținere prin consiliere educațională și psihologică, facilizarea participării la cursuri de formare în diverse domenii practice – confecționarea de lumânări decorative, patiserie, croitorie, broderie etc.).

Prin activitățile Fundației noastre se urmărește slujirea celor mai nobile principii de caritate și sprijinal persoanelor marginalizate, aflate în stare de dificultate socială.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociația Grow Up Romania

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Bucuresti

Grow Up Romania a pornit ca grup de inițiativă civică în 2016, devenind ONG în 2018. Echipa Grow Up Romania are 4 membrii activi cu experiență în dezvoltare de proiecte și o echipă de 10 voluntari, implicați punctual când este necesar pe diferite domenii de activitate.

Proiectele Grow Up Romania implică acțiuni constante de informare și responsabilizare individuală, civică și socială cu impact colectiv pentru București. Ne dorim să continuăm proiectele vechi, dar și să lansăm proiecte noi cu impact din ce în ce mai mare în rândul cetățenilor și implicit asupra orașului în care ne creștem copiii.

Anul acesta ne găsește mai aproape de cei mici, încercând să vedem orașul prin prisma lor și să aducem schimbări pe termen lung. Proiectul principal pe care ne focusăm în prezent este Kitul de Educație Civică „Am Grijă de Orașul Meu”, care se adresează celor mai mici dintre locuitorii orașului: copiii cu vârste între 4 și 10 ani.

Proiectul “Am grijă de Orașul Meu” este o campanie de informare și responsabilizare a micilor cetățeni, prin joacă, și totodată de promovare în rândul adulților a importanței educației civice timpurii.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați Filiala Cluj

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Cluj

Asociația ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” Filiala Cluj, face parte din Asociația ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” care s -a înființat în anul 2016, în urma finalizării proiectului Eu, Tu, El și Ea — Noi ne reprezentăm! , realizat de Asociația ,,Vocea Copiilor Abandonați” cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian- American Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și sponsorizat de Raiffeisen Bank.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociația DORNA TISMANA

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Gorj

Conform statutului Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. își propune următoarele obiective operaționale, priorități si teme de tineret:

· Dezvoltarea capacității instituționale a structurilor asociative de tineret pentru gestionarea eficientă a activităților programelor/proiectelor derulate;

· Dezvoltarea activităților de formare – educație non-formala pentru stimularea autonomiei și participării socio-economice a tineretului;

· Asigurarea unui cadru stimulativ pentru dezvoltarea vieții asociative a tineretului din mediul rural si regional.

 

Asociația “Dorna Tismana” – A.D.T. își propune următoarele obiective operaționale, priorități si teme acțiune in domeniul culturii conform statutului:

– Obiective operaționale/priorități/teme: Utilizarea creativității cultural-artistice ca mijloc de exprimare și educație non-formală.

– Teme de acțiune: organizarea de festivaluri, concursuri de orice fel, manifestări culturale, sportive și/sau științifice, semănării simpozioane, conferințe, congrese și orice alte activități similare în scopul atingerii obiectivelor propuse.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociația Centrul Armonia

Proiecte derulate: 2 Cauze inscrise: 0 Judet:

Asociația Centrul Armonia este o organizație non-profit care activează în domeniile: educație, social și sănătate. Prin acțiunile noastre, susținem copiii și tinerii fără posibilități pentru a urma un parcurs educațional, prin meditații, ateliere științe distractive, ateliere de dezvoltare personală, consiliere psihologică și vocațională, ateliere de kinetoterapie, nutriție și stil de viață sănătos și training-uri pentru cadre didactice și părinți. De asemenea, îi sprijinim cu resurse educaționale, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente de bază. Ajută-i și tu. Pentru tine. Pentru ei. Pentru viitor. Donează pentru ceea ce contează.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociatia Culturala Flower Power

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Romania

Asociația Culturala Flower Power a organizat încă de la momentul inființării(2013), concerte, spectacole, evenimente pentru copii, tabere de teatru și film, proiecte culturale diverse, dedicate copiilor și adolescenților.

Asociația Culturală Flower Power este o asociație non-guvernamentală al cărei principal obiectiv este susținerea și promovarea tinerilor artiști și a proiectelor lor. Asociația are drept membri actori, regizori, manageri culturali, profesioniști tineri și și-a propus să identifice și să aplice noi modalități de utilizare a pedagogiei din arte, în special din actorului, în educație.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociația Consiliul Tinerilor Instituționalizați

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet:

Asociația ,,Consiliul Tinerilor Instituționalizați” s -a înființat în anul 2016, în urma finalizării proiectului Eu, Tu, El și Ea — Noi ne reprezentăm! , realizat de Asociația ,,Vocea Copiilor Abandonați” cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian- American Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și sponsorizat de Raiffeisen Bank.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

ASOCIAȚIA ORTODOXĂ SFINȚII ÎMPĂRAȚI CONSTANTIN ȘI ELENA SIRET

Proiecte derulate: 1 Cauze inscrise: 0 Judet: Suceava

A.O.S.I.C.E.S. are sediul social în localitatea Siret, str. Castanilor, nr. 5E, jud. Suceava, identificată cu C.I.F. 36076077, acreditată conform Certificatului de acreditare seria AF nr. 002805, din data de 17.03.2022 și cu Licență de funcționare privind Serviciul de Asistență în comunitate nr. 5373 din data de 17.02.2022 pentru Serviciul de Asistență Comunitară.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

ASOCIATIA BOLNAVILOR DE HEMOFILIE „DREPTUL LA SANATATE, DREPTUL LA VIATA”

Proiecte derulate: 1 Cauze inscrise: 0 Judet: Iasi

Asociatia sa infiintat pentru a contribui la respectarea drepturilor blnavilor de hemofilie de catre institutiile publice in domeniul sanatatii

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociatia THE NEW PAGAN DAWN

Proiecte derulate: 1 Cauze inscrise: 0 Judet: Sector 4

Descoperă The New Pagan Dawn (TNPD), organizația culturală revoluționară din România ce are misiunea de a-ți îmbogăți nivelul spiritual! Cu sediul în vibrantul București, TNPD este pioniera și cea mai mare asociație dedicată promovării cultelor păgâne/neopăgâne și a științelor ezoterice.

Însă TNPD nu se oprește doar la promovarea informațiilor despre aceste subiecte fascinante. Noi ducem experiența la un nivel superior prin desfășurarea de activități religioase, campanii de mediu și apărarea patrimoniului dacic. Cu ajutorul colocviilor, conferințelor și centrelor educaționale, ne propunem să oferim o gamă amplă de activități educative captivante.

Dar asta nu e tot! TNPD susține și dreptul tău de a practica religia în mod liber. Astfel, organizăm sesiuni de yoga, tantra și multe altele pentru a-ți ajuta să-ți explorezi și să-ți dezvolți spiritualitatea.

Beneficiarii noștri sunt cei care împărtășesc pasiunea pentru cultura păgână în comunitatea noastră românească și în diaspora. Aliații și entitățile care sprijină activitățile noastre de cultură și conservare a patrimoniului păgân din România sunt, de asemenea, parte integrantă a familiei TNPD.

Privește înălțător, explorează necunoscutul și îți dezvoltă spiritualitatea alături de The New Pagan Dawn!

7128753 7129505 0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Fundația Hope and Homes for Children România

Proiecte derulate: 1 Cauze inscrise: 0 Judet: Sector 1

Hope and Homes for Children activează în România din 1998, iar de atunci și până la finalul anului 2021, Fundația a contribuit în mod direct sau indirect la închiderea a 63 de centre de plasament de tip vechi (orfelinate), în timp ce alte 10 sunt în curs de închidere. Prin serviciile dezvoltate de Hope and Homes for Children, copiii trec de la îngrijirea în instituții în care nu beneficiază de atenție și afecțiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, printre care și case familiale, care le permit o viață apropiată de normalitate. Prin eforturile Fundației și ale partenerilor săi au fost dezvoltate 116 case si 8 apartamente familiale, cu 6.747 de copii scoși din orfelinate și aproximativ 1.800 au fost reintegrați în familia naturală sau extinsă.

În același timp, Fundația activează intens în prevenirea separării copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru susținerea familiilor în care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Astfel, 37.969 de copii au fost salvați de la ruperea de familie, iar 2140 de tineri au fost sprijiniți în mod direct pentru o viață independentă. Peste 9.600 membri de personal din sistemul de protecție al copilului au fost instruiți de Hope and Homes for Children, până în prezent.

Peste 63.000 de copii au beneficiat de serviciile Hope and Homes for Children România, al cărei obiectiv este ca până în 2027 să fie eliminată instituționalizarea copiilor în țara noastră. Până în prezent, Hope and Homes for Children a investit peste 35 de milioane de euro în reforma sistemului de protecție a copilului, închizând instituții de tip vechi, reintegrând copiii în familia naturală sau extinsă, plasându-i în grija asistenților maternali profesioniști sau mutându-i în case familiale. Mai multe informații pe www.hopeandhomes.ro.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

ASOCIATIA CARITABILA SFANTA MELANIA

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Prahova

Asociatia Caritabila Sfânta Melania este o asociatie crestina, umanitara si de binefacere, care si-a formulat dorinta fireasca de ajutorare si sprijin pentru categoriile cele mai vulnerabile ale societatii: copii foarte saraci, orfani, copii care nu pot beneficia de suportul matern.

Activitatea noastra este patronata de Sfânta Melania.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociatia Maramures Heritage

Proiecte derulate: 1 Cauze inscrise: 0 Judet: Maramures

Organizația a luat ființă în anul 2021 cu scopul de a promova moștenirea culturală a evreilor din Baia Mare și actualul județ Maramureș.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociatia Taxi Gratis

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Bucuresti
0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Bucuresti

Asociaţia “Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret” sau, pe scurt, inventeaza.ro şi-a asumat rolul de a informa şi sprijini tinerii interesaţi de STEM (Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie, Matematică) în dobândirea şi dezvoltarea de competenţe tehnice.

Vedem Educația ca fiind o responsabilitate comună, care nu se rezumă doar la şcoală în sensul clasic. Astfel, societatea civilă, sectorul non-guvernamental şi mediul de afaceri deopotrivă pot contribui la îmbunătăţirea procesului de învăţare și la dobândirea de abilităţi şi competenţe relevante pentru felul în care oamenii trăiesc şi muncesc.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociatia Suntem Vocea Lor

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: Maramureș

Asociația „Suntem Vocea Lor” a fost înființată în anul 2018, în urma unei întâmplări reale, care a avut ca motiv principal cunoașterea persoanelor care au nevoie de ajutor, identificarea problemelor și a mediului din care provin și nu în ultimul rând din dorința de a face cunoscută povestea din spatele fiecăruia.

Asociația se află în localitatea Sighetu Marmației, județul Maramureș fiind condusă și coordonată de un consiliu director format din președinte, director executiv și secretar. Povestea care a dus la înființarea Asociației a stârnit din fericire efecte pozitive în rândul celorlalți, astfel membrii asociației au fost susținuți puțin câte puțin până au reușit să își mărească echipa cu mulți voluntari și donatori.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

Asociația Pro ACT Suport

Proiecte derulate: 0 Cauze inscrise: 0 Judet: București

 10 servicii sociale active în București, județul Ilfov și Giurgiu

 3 proiecte de întreprindere socială din totalul a 17 proiecte implementate

 41 de angajați: 32 de îngrijitori și 9 experți în asistență socială și 9 experți în asistență socială

 Recunoaștere națională din partea Ministerului Muncii și Justiției Sociale pentru cel mai bun model de incluziune socială

 2 premii internaționale pentru cele mai bune modele de integrare socială și pe piața muncii

 15 persoane cu dizabilități trăiesc independent, în afara sistemului de îngrijire

 100 + de persoane cu dizabilități au fost integrate pe piața muncii deschise

 50+ persoane cu dizabilități integrate în comunitate

 100+ de persoane cu dizabilități dezinstituționalizate

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro

ASOCIATIA IMPREUNA PENTRU O RAZA DE SPERANTA

Proiecte derulate: 1 Cauze inscrise: 0 Judet: sect.6

Misiunea noastra a inceput in anul 2000, cand doamna Adriana Henderson-cetatean american de origine romana, a inceput sa se gandeasca cum poate sa ajute romanii care pentru nu se stie ce motiv s-au nascut cu povara grea a unei boli – hemofilia, care le chinuia trupurile si pentru care medicatia pentru supravietuire era aproape inexistenta in Romania.

Din anul 2010, Camp Ray of Hope isi largeste activitatea cu o noua componenta –Oncopediatria, numarul copiilor beneficiari atingand 120/an iar in anul 2015 s-au alaturat si copiii cu talasemie.

0 donatii inregistrate, in valoare de lei / Euro